Naslovnica Naslovnica stomatološka ordinacija mimica

Dobrodošli!

 

Besplatan pregled - bez obaveze

Radimo sa svima - djeca mala i "velika", trudnice i mame, svi koji se boje i ne boje (tate), oni koji ne žele danas jer sutra će biti bolje, oni koje su neki odbili, svi koji se teško odluče i oni koje nitko ne shvaća. Mlađi i stariji. Bolesniji i zdraviji. Svi koje boli zub - uvijek!

 

Surađujemo sa stručnjacima...

Zdravi, bijeli zubi san su svih nas.
Zašto bi to imali samo neki?
Sve usluge vezane uz zube možete naći kod nas.

 

Cjelovita briga o vašim zubima...

Kako bi mogli sve obaviti kod nas surađujemo sa kirurzima, ortodontima i parodontolozima.

 

"Ljudska vrsta ima samo jedno uistinu djelotvorno oružje, a to je smijeh. Kad smijeh krene u napad ništa mu ne može odoljeti."

Mark Twain

Ne dozvolite da vam neadekvatna briga o zubima pokvari osmjeh.

 

O nama

U današnjem sastavu radimo od 1998 godine i zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i međusobnom poznanstvu razvili smo se u dobro uigran tim. Bavimo se modernom stomatologijom, što uključuje najnovije materijale I aparate, pratimo napredak struke na kongresima i seminarima.

Polivalentna smo stomatološka ordinacija što uključuje: konzervativno liječenje (ispuni i endodoncija), parodontološke zahvate (čišćenje zubnog kamenca, kiretaže), protetsko zbrinjavanje (ljuskice, cirkon i titan, metal keramičke krunice, proteze), kirurgiju (implantate i sve ostale kirurške zahvate), i ortodonciju (fiksni, mobilni aparatići).

Kombiniranjem više djelatnosti omogućujemo pacijentima kompletno estetsko i funkcionalno zbrinjavanje. To se postiže estetskim ispunima ili krunicama, ljuskicama, izbjeljivanjem ili pjeskarenje zubi a ukoliko je potrebno i ortodonskom terapijom ili kirurškim zahvatima.

Surađujemo sa vrhunskim stručnjacima ortodoncije, kirurgije i parodontologije za visokospecijalizirane zahvate na tim područjima. Radimo sa nekoliko vrhunskih zubotehničkih labaratorija.

Kod nas se može obaviti BESPLATNI PREGLED što pruža mogućnost svakome da bez obaveze provjeri zdravlje svojih zubi i dobije potrebnu edukaciju o preventivnim mjerama koje može poduzeti.

Sa velikim uspjehom radimo sa djecom i starijim osobama, trudnicama, te osobama sa posebnim potrebama (omogućen pristup s kolicima).

Kod nas je MOGUĆE GOTOVO SVE i možete dobiti SVE NA JEDNOM MJESTU.

Najvažnije nam je zdravlje zubi, dobra funkcija te, vrhunska kvaliteta i savršena estetika - lijep osmijeh. Našim pacijentima pružamo individualan pristup i posebnu brigu, a radimo u obiteljskom okruženju kako bi odagnali strah i loša iskustva.

Sporazumijevamo se na engleskom, njemačkom i talijanskom jeziku.Maja Mimica, dr. med. dent. & dr. med.

Maja Mimica, dr. med. dent. & dr. med.

Doktor medicine i stomatologije. Privatnom praksom bavi se od 1998. god. Usavršila za sve estetske zahvate konzervativne i protetske terapije. Dugogodišnjim iskustvom i sudjelovanjem na kirurškim kongresima usavršila se i u kirurškim intervencijama. Surađuje sa specijalistima različitih struka.

Rođena 1968. god. u Zagrebu, gdje je završila V. gimnaziju. Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu upisala 1986. god. i završila u redovitom roku 1992. god. Istodobno 1991. god. upisuje Stomatološki fakultet, na kojem diplomira 1995. god. U sklopu Medicinskog fakulteta završila tečaj akupunkture a sudjelovala je i na Restylane course te svoja znanja primjenjuje u odidinaciji. Ordinaciju Mimica zasniva 1998. god.

Bavi se estetskom stomatologijom, što podrazumijeva izradu estetskih ispuna, krunica te ostalih protetskih nadomjestaka. Samostalno obavlja manje kirurške zahvate, a za sve visokospecijalizirane zahvate koristi usluge vanjskih suradnika.

Implantate ugrađuje u timu s oralnim kirurgom. Upotrebljava vrhunske dijagnostičke aparate koji joj pomažu u donošenju odluka.

Redovito se usavršava u struci na stručnim kongresima i seminarima, primjerice: "Course Cetrifikat for Implant Nobel Replace Training", "Estetika u dentalnoj medicini – Dentex 2012", "1. Međunarodni kongres estetske dentalne medicine", " 2.regionalni IMPLATOPROTETSKI kongres " i dr. Obavlja stručni nadzor ordinacija dentalne medicine.

Prati sve novosti na svjetskom tržištu vezane uz stomatologiju.

Surađuje sa zubnim laboratorijima Jovičević, Natural dent, Katelenić. Sporazumijeva se na engleskom, talijanskom i njemačkom jeziku.Dijana Behrić, dent. asistent, med. sestra

Dijana Behrić, dent. asistent, med. sestra

Rođena 1968. god. u Zagrebu, gdje je završila školu u sklopu Zdravstvenog učilišta Zagreb. Kao članica Hrvatske komore medicinskih sestara redovito sudjeluje u stručnim seminarima. Nakon diplome radi kao medicinska sestra s pacijentima starije životne dobi, osobama s posebnim potrebama, te u nekoliko liječničkih ordinacija. Istodobno volontira u stomatološkoj ordinaciji i osposobljuje se za rad zubnog asistenta.

Nakon završene edukacije prelazi na posao zubnog asistenta. Radi u ordinacijama opće i dentalne medicine.

U ordinaciji Mimica radi od 1998. god. Asistira pri protetskim, konzervativnim i paradontološkim zahvatima. Zbog svestranosti posla asistira kod kirurških i ortodontskih zahvata. Stručne seminare prati pri Hrvatskoj komori dentalne medicine . Sudjelovala je brojnim seminarima, neki su: "Pružanje skrbi za trudnice ", " Promocija zdravstvenog turizma Hrvatske " , " Postupci med. sestre u parodontologiji " i dr. Sudjeluje u pisanju i objavljivanju stručnih članaka. Sporazumijeva se na engleskom i talijanskom jeziku.Lidija Vučetić, dent. asistent, med. sestra

Lidija Vučetić, dent. asistent, med. sestra

Rođena je 1967. god. u Zagrebu, gdje je završila školu u sklopu Zdravstvenog učilišta Zagreb. Kao članica Hrvatske komore medicinskih sestara redovito sudjeluje u stručnim seminarima. Nakon diplome radi u nekoliko stomatoloških ordinacija. Sudjeluje u preventivnoj stomatološkoj edukaciji djece u vrtićima i školama.

Dodatno se educirala za instrumentiranje u kirurškoj operacijskoj sali. Stječe iskustvo u privatnoj ordinaciji za estetsku kirurgiju dr. Rajka Tončića.

U ordinaciji Mimica radi od 1998. god. i asistira u svim stomatološkim granama. Već je niz godina dio tima ordinacije kao i asistent vanjskim suradnicima specijalistima. Stručne seminare prati pri Hrvatskoj komori dentalne medicine .Sudjelovala je na: "Intervencije med. sestre kod krvarenja u dentalnoj praksi", "Pravilna prehrana u dječjoj dobi", "Preventiva u stomatologiji" i dr. Sporazumijeva se na engleskom jeziku.Maja Germ, dr. med. dent.

Maja Germ, dr. med. dent.

Kao doktor dentalne medicine, nakon završetka studija zapošljava se u privatnoj ordinaciji dentalne medicine te se educira u struci. Usavršila se u području estetske stomatologije, endodoncije, i protetske rehabilitacije, čime se i bavi u ordinaciji Mimica u kojoj radi od 2008. god.

Rođena je 1981. god. u Posušju. U Zagrebu je završila jezičnu gimnaziju i 2000. god. upisala Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Diplomirala je 2006. god.

Redovito prisustvuje tečajevima trajne izobrazbe: "Estetska stomatologija u dnevnoj praksi", "Protetski radovi na implantatima", "Liječenje dentalne traume", "Novosti u dječjoj stomatologiji "

Iskustvo stječe radeći u privatnim ordinacijama dr. Čeke i dr. Ostojić.

Surađuje sa zubnim laboratorijima. Koristi nove tehnologije, koje su temelj dobre stomatologije.

Ulaže puno truda i vremena u radu s pacijentima. Surađuje sa specijalistima na ostalim područjma stomatologije.

Sporazumjeva se na engleskom i talijanskom jeziku.Ines Karlović, univ.mag.med.dent.

Ines Karlović, univ.mag.med.dent.

Kao doktor dentalne medicine, nakon završetka studija zapošljava se u privatnoj ordinaciji dentalne medicine.

Usavršila se u području estetske i protetske stomatologije te endodoncije, a svoja znanja primjenjuje u ordinaciji Mimica.

Rođena je 1983. u Virovitici. U Grubišnom Polju završila je opću gimnaziju te 2002. upisuje Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Diplomirala je u siječnju 2008. god. Nakon diplome upisala je Poslijediplomski specijalistički studij Dentalna medicina. 2012. stječe naziv Sveučilišna magistra dentalne medicine pod temom "Transport i zbrinjavanje izbijenih zuba".

Usavršava na tečajevima i kongresima trajne edukacije za doktore dentalne medicine: "Bruksizam-pojavnost, dijagnostika i terapija", "Nove tehnologije - cirkon-keramika", "2. međunarodni regionalni Straumann-Competence in Implant Esthetics", "Endodontsko zbrinjavanje zuba". Iskustvo stječe u privatnoj ordinaciji dr. Čuljak.

Surađuje sa zubnim laboratorijima. U radu s pacijentima posvećuje puno truda te surađuje sa specijalistima na drugim područjima stomatologije. Sporazumijeva se engleskim i njemačkim jezikom.