Naslovnica Naslovnica dental centar mimica

Dobrodošli!

 

Besplatan pregled - bez obaveze

Radimo sa svima - djeca mala i "velika", trudnice i mame, svi koji se boje i ne boje (tate), oni koji ne žele danas jer sutra će biti bolje, oni koje su neki odbili, svi koji se teško odluče i oni koje nitko ne shvaća. Mlađi i stariji. Bolesniji i zdraviji. Svi koje boli zub - uvijek!

 

Surađujemo sa stručnjacima...

Zdravi, bijeli zubi san su svih nas.
Zašto bi to imali samo neki?
Sve usluge vezane uz zube možete naći kod nas.

 

Cjelovita briga o vašim zubima...

Kako bi mogli sve obaviti kod nas surađujemo sa kirurzima, ortodontima i parodontolozima.

 

"Ljudska vrsta ima samo jedno uistinu djelotvorno oružje, a to je smijeh. Kad smijeh krene u napad ništa mu ne može odoljeti."

Mark Twain

Ne dozvolite da vam neadekvatna briga o zubima pokvari osmjeh.

 

O nama

U današnjem sastavu radimo od 1998 godine i zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i međusobnom poznanstvu razvili smo se u dobro uigran tim. Bavimo se modernom stomatologijom, što uključuje najnovije materijale I aparate, pratimo napredak struke na kongresima i seminarima.

Polivalentna smo stomatološka ordinacija što uključuje: konzervativno liječenje (ispuni i endodoncija), parodontološke zahvate (čišćenje zubnog kamenca, kiretaže), protetsko zbrinjavanje (ljuskice, cirkon i titan, metal keramičke krunice, proteze), kirurgiju (implantate i sve ostale kirurške zahvate), i ortodonciju (fiksni, mobilni aparatići).

Kombiniranjem više djelatnosti omogućujemo pacijentima kompletno estetsko i funkcionalno zbrinjavanje. To se postiže estetskim ispunima ili krunicama, ljuskicama, izbjeljivanjem ili pjeskarenje zubi a ukoliko je potrebno i ortodonskom terapijom ili kirurškim zahvatima.

Surađujemo sa vrhunskim stručnjacima ortodoncije, kirurgije i parodontologije za visokospecijalizirane zahvate na tim područjima. Radimo sa nekoliko vrhunskih zubotehničkih labaratorija.

Kod nas se može obaviti BESPLATNI PREGLED što pruža mogućnost svakome da bez obaveze provjeri zdravlje svojih zubi i dobije potrebnu edukaciju o preventivnim mjerama koje može poduzeti.

Sa velikim uspjehom radimo sa djecom i starijim osobama, trudnicama, te osobama sa posebnim potrebama (omogućen pristup s kolicima).

Kod nas je MOGUĆE GOTOVO SVE i možete dobiti SVE NA JEDNOM MJESTU.

Najvažnije nam je zdravlje zubi, dobra funkcija te, vrhunska kvaliteta i savršena estetika - lijep osmijeh. Našim pacijentima pružamo individualan pristup i posebnu brigu, a radimo u obiteljskom okruženju kako bi odagnali strah i loša iskustva.

Sporazumijevamo se na engleskom, njemačkom i talijanskom jeziku.Maja Mimica, dr. med. dent. & dr. med.

Maja Mimica, dr. med. dent. & dr. med.

Rođena u Zagrebu.

Već od malih nogu je pokazivala intrese za medicinske i prirodne znanosti, te je završila Medicinski fakultet, a zatim i stomatološki fakultet na Sveučilištu u Zagrebu.

Radi u struci 25 godina i pritom se redovito educira na dentalnim I medicinskim kongresima, seminarima i radionicama.

Smatra da je u dentalnoj medicini je potrebno kontinuirano unaprjeđivati znanja i vještine, a razvijanjem svijesti o uslužnoj strategiji medicinske djelatnosti, kontinuiranim unaprjeđenjem znanja i vještina, nastoji aktivno poboljšati učinkovitost svojih usluga i zdravlje pacijenta

Uspješno vodi privatnu ordinaciju, iza sebe ima veliki broj zadovoljnih I lojalnih pacijenata koji se godinama vraćaju i pritom dovode svoju djecu, a godinama i unuke.

Svojim vještinama i znanjem stvorila je dobro uigran tim, koji svoj skladan odnos temelji na dugogodišnjem poznanstvu i prijateljstvu. Takav odnos prepoznaju i pacijenti te se zbog topline i srdačnosti rado vraćaju u ordinaciju.

Veliki interes pokazuje u edukaciji mladih liječnika kojima pruža mogućnost učenja I napredovanja u dental centru mimica.

Kontinuiranom edukacijom, sudjelovanjem na brojnim međunarodnim kongresima u zemlji i inozemstvu, usavršila se i u kirurškim intervencijama. Sve kirurške zahvate i implantologiju obavlja u timu s oralnim kirurgom.

Neki od kongresa i seminara kojima je prisustvovala su: "Course Cetrifikat for Implant Nobel Replace Training", "Estetika u dentalnoj medicini", "1. Međunarodni kongres estetske dentalne medicine", "2. Implantoprotetski kongres", "Intesive implant course on patients - master level", "Napredni modul primjene hijaluronskih filera u estetici lica", "Napredni modul primjene botoksa u estetici lica" i dr.

Bavi se estetskom stomatologijom - izradom estetskih ljuskica, krunica te ostalih protetskih nadomjestaka.

Član je Hrvatskog društva za estetiku lica pri Hrvatskom liječničkom zboru, te se stalno upoznaje s novim tehnikama i preparatima za poboljšanje estetike lica, kao što su hijaluronski fileri I preparati botoxa.

Sporazumijeva se na engleskom, talijanskom i njemačkom jeziku.Ines Karlović, univ. mag. med. dent.

Ines Karlović, univ. mag. med. dent.

Rođena je u Virovitici, a diplomirala u Zagrebu. Nakon završenog Stomatološkog fakulteta upisuje poslijediplomski specijalistički studij i stječe titulu magistre dentalne medicine pod temom "Transport i zbrinjavanje izbijenih zuba".

Usavršava se na tečajevima i kongresima trajne edukacije za doktore dentalne medicine: "Nove tehnologije - cirkon-keramika", "2. međunarodni regionalni Straumann-Competence in Implant Esthetics", "Endodontsko zbrinjavanje zuba".

Dugogodišnji rad omogućio joj je bogato iskustvo u uljepšavanju osmijeha i brojne zadovoljne pacijente našeg dental centra mimica.

Uz veliki interes u području implantologije i dentalne protetike, strojne endodoncije te parodontologije, pronalazi vremena za dodatna usavršavanja na stručnim kongresima i tečajevima.

Naglasak u svom radu stavlja na optimalan izbor liječenja te individualan pristup sa ciljem postizanja prirodnog izgleda uz korištenje najsuvremenijih tehnika liječenja.

Svoj profesionalni razvoj sve više posvećuje visokoj estetici lica, specijalizirajući se za estetske tretmane hijaluronskim filerima i botoxom. Član je Hrvatskog društva za estetiku lica.

Toplina i strpljivost glavne su joj vrline, upotpunjuje ih marljivim i predanim radom koji je prepoznat od velikog broja pacijenata.

Svoje pacijente vodi kroz sve postupke pojedinačnih zahvata i savjetuje kako bi zajedno došli do vrhunskog rezultata.

Služi se se engleskim i njemačkim jezikom.Karolina Vrabec, dr. med. dent.

Karolina Vrabec, dr. med. dent.

Rođena je u Zagrebu i diplomirala na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Nakon diplome završava poslijediplomski doktorski studij.

Tijekom studija dodatno je stjecala znanje na radionicama i tečajevima koje i danas redovito pohađa.

U stomatološkom časopisu Sonda, objavila je članak pod nazivom "Procjena početne i završne boje prirodnih zubi tijekom postupka izbjeljivanja udlagom", a u Vjesniku dentalne medicine je objavila članak pod nazivom "Suvremeni postupci izbjeljivanja u svakodnevnoj stomatološkoj praksi".

Iskustvo je stekla radeći u privatnim stomatološkim poliklinikama i ordinacijama, ali i kao volonter u referentnom centru za preventivnu dentalnu medicinu s jednodnevnom oralnom kirurgijom u sklopu Kliničkog bolničkog centra Zagreb.

Danas je dio tima dental centra mimica i poseban interes pokazuje za protetiku, dječju stomatologiju te ortodonciju.

Svakom pacijentu pristupa s puno razumijevanja i truda, a posebnu pažnju poklanja djeci i sa velikim strpljenjem uči ih suradnji sa stomatologom i važnosti zubnog zdravlja.

Simpatičanost, toplina I odlična komunikacija sa svakim pacijentom pridonose njenoj boljoj suradnji između pacijenta I liječnika.

Veliki interes pokazuje za područje ortodonske terapije i primjenu prozirnih aparatića Invisaling.

Jedan od kongresa vezano za ortodonciju je "New natural Orthodontic method".

Tečno govori engleski jezik.Kristina Crnić, dr. dent. med.

Kristina Crnić, dr. dent. med.

Dr. Kristina Crnić rođena je Zagrebu gdje je završila Stomatološki fakultet. Dobitnica je stipendije grada Zagreba za izvrsnost.

Za vrijeme studija volontirala je na Zavodu za dječju i preventivnu stomatologiju na Stomatološkom fakultetu. Bila je članica projekta studenata Stomatološkog fakulteta „Zubić vila“, kojem je cilj bio edukacija djece i roditelja o oralnoj higijeni i oralnom zdravlju.

Po završetku studija iskustvo i znanje nadograđivala je radeći u nekoliko privatnih zagrebačkih ordinacija pod vodstvom iskusnih implantologa.

Redovito se educira u struci i suvremenim tehnologijama na stručnim kongresima i radnim tečajevima. Član je Hrvatskog društva za estetiku lica Hrvatskog liječničkog zbora te posjeduje certifikat za primjenu hijaluronskih filera u estetici lica.

Sudjelovala je u više implantoloških tečajeva među kojima je i radni tečaj „Ekstrakcija zuba, imedijatna implantacija i imedijatno opterećenje“, kao trenutno najmodernije metode ugradnje implantata, kongresu Hrvatskog društva za estetiku lica hrvatskog liječničkog zbora i položila Inicijalni modul primjene hijaluronskih filera u estetici lica i dr.

Služi se engleskim i talijanskim jezikom.

Smatra da je posao liječnika pomoći pacijentu i omogućiti mu što ugodnije iskustvo tijekom dentalnih tretmana. Vedrinu, srdačnost i ambicioznost smatra svojim najboljim alatima za dobar odnos s pacijentom i njihovu opuštenost i sigurnost u stomatološkoj ordinaciji.Iva Šojat, dr. med. dent.

Iva Šojat, dr. med. dent.

Rođena je u Zagrebu gdje je i diplomirala na Stomatološkom fakultetu.

Stažirala je u polivalentnoj ordinaciji dentalne medicine te nakon položenog stručnog ispita započinje s radom u skupnoj praksi.

U skupnoj praksi surađuje i sa specijalistima dječje i opće stomatologije.

Iskustvo stječe radom u nekoliko privatnih ordinacija, ordinacijama Doma zdravlja Zagreb i u Hitnoj stomatološkoj službi u Zagrebu.

Pridružuje se dental centru mimica gdje radi s pacijentima svih dobnih skupina, a područja interesa su joj dječja i opća stomatologija, parodontologija i protetika.

Redovito se usavršava na stručnim kongresima i tečajevima te prati najnovija dostignuća u dentalnoj medicini. Neki od tečajeva na kojima je prisustvovala:

"Estetika i restauracije novim kompozitnim materijalima i kolčićima ojačanim staklenim vlaknima", "Croatian esthetic medicine symposium", "Primjena kanila u estetici lica", "CBCT analiza i planiranje pozicije implatat", "Filleri i njihova aplikacija".

Veliku pažnju posvećuje komunikaciji s pacijentima, a njena pozitivnost i vedrina umiruju i opuštaju pacijente te im vraćaju osmijeh na lice. Odnos s pacijentima gradi na iskrenosti, empatiji i povjerenju.

Poznaje Hrvatski znakovni jezik, a koristi se engleskim i njemačkim jezikom.Dijana Behrić, med. sestra - dent. asistent

Dijana Behrić, dent. asistent, med. sestra

Dijana Behrić rođena u Zagrebu gdje završava medicinsku školu.

Nakon diplome radi kao medicinska sestra s pacijentima starije životne dobi, osobama s posebnim potrebama u liječničkim ordinacijama. Osposobljuje se za rad zubnog asistenta volontirajući u stomatološkim ordinacija na području Zagreba.

Posjeduje znanje za pružanje hitnih medicinskih vještina, a usavršava ih redovitim pohađanjem stručnih seminara kao članica Hrvatske komore medicinskih sestara te prisustvuje seminarima : "Dentalno asistiranje u implantološkim oralnokirurškim zahvatima", "Sterilizacija u autoklavu", "Sigurnost pacijenata u zubnoj ordinaciji" i dr.

Dio je tima dental centra mimica od samog osnutka. Sudjelovanjem je u organizaciji i vođenju dentalne ordinacije usavršila je svoje vještine. Predano, temeljito i brižno pridonosi visokoj kvaliteti u pružanju naših usluga.

Uz rad se dodatno školuje i redovito educira na stručnim seminarima i kongresima u području menadžmenta i marketinga. "Marketing i management u dentalnoj praksi 21. stoljeća", "Obogatite svijet vlastitom preobrazbom" pri Bagatin Akademije samo su neki od njih.

Kontinuirano sudjeluje u pisanju i objavljivanju stručnih članaka i tekstova na našim stranicama.

Svojim znanjem i iskustvom uspješno komunicira s pacijentima i liječnicima te sudjeluje u gotovo svim aktivnostima našeg dentalnog centra kao nezamjenjiv član.

Najvažnija joj je sigurnost i zadovoljstvo svakog pacijenta, svakog člana našeg vjernog, dugogodišnjeg tima pacijenata.

Sporazumijeva se na engleskom i talijanskom jeziku.Lidija Vučetić, med. sestra - dent. asistent

Lidija Vučetić, dent. asistent, med. sestra

Lidija Vučetić rođena u Zagrebu gdje završava srednju medicinsku školu . Nakon stečene diplome iskustvo i znanje stječe radom u stomatološkim ordinacijama. Kao članica Hrvatske komore medicinskih sestara redovito sudjeluje u stručnim seminarima. Sudjeluje u preventivnoj stomatološkoj edukaciji djece u vrtićima i školama.

Dodatno se educirala za instrumentiranje u kirurškoj operacijskoj sali. Stječe iskustvo u privatnoj ordinaciji za estetsku kirurgiju.

U dental centru mimica radi od samog osnivanja, te uvelike pridonosi u svim segmentima poslovanja.

Već je niz godina dio tima ordinacije kao i asistent vanjskim suradnicima specijalistima.

Stručne seminare prati pri Hrvatskoj komori dentalne medicine .Sudjelovala je na: "Intervencije med. sestre kod krvarenja u dentalnoj praksi", "Pravilna prehrana ", "Preventiva u stomatologiji".

Redovito se educira na stručnim seminarima vezanim uz komunikaciju sa pacijentima u skolpu akademije Bagatin.

Bitan je dio tima i asistira u svim stomatološkim granama.

Marljivost, predanost i briga za svakog samo su neke od odlika, vrlo je društvena, pozitivna i vedra.

Svojim predanošću I radom brine o sigurnosti I komforu svakog pacijenta, stavljajući naglasak oslobađanje od straha i opuštanju pacijenta prije svakog zahvata.

Sporazumijeva se na engleskom I talijanskom jeziku.Dubravka Lazički

Dubravka Lazički

Rođena u Zagreb gdje završava srednjoškolsko obrazovanje., zapošljava se kao instrumentarka u operacionoj sali.

Nakon daljnjeg obrazovanja i edukacija radno iskustvo stječe na ekonomskim poslovima u korporativnom okruženju.

Pridružuje se timu kao velika potpora pri pružanju svih dentalnih usluga našim pacijentima.

Savjesno i temeljito obavlja sve dužnosti u našem dental centru mimica.

Ona je dinamična i ambiciozna osoba sklona multitaskingu, ozbiljno prilazi svim poslovima i obvezama.

Mirna, staložena, osoba na koju se uvijek možete osloniti, odlično nadopunjuje naš tim u skladnom odnosu prema svakom pacijentu osobno.

Tečno govori engleski jezik zbog školovanja i provedenog vremena u inozemstvu.Andrea Ponka

Andrea Ponka

Rođena u Zagrebu gdje završava srednju hotelijersku - turističku školu.

Radno iskustvo stječe radom u renomiranim poliklinikama u Zagrebu gdje obavlja poslove vezane uz rješavanje upita pacijenata talijanskog, njemačkog, engleskog i hrvatskog govornog područja, postoperativne brige oko pacijenata kao i rješavanje reklamacija.

Tijekom perioda provedenog u Rimu, radeći u hotelu “Gran Hotel Giannicolo” usavršava jezik i dobro upoznaje običaje i navike velikog dijela Italije.

Dodatnu edukaciju prolazi na individualnon tečaju talijanskog jezika u Rimu, instituta „Mazzini“, te završava POU osnovni super tečaj za primjenu računala.

Dio je tima dental centra mimica, predano i temeljito pridonosi kvaliteti u pružanju naših usluga. Veoma je pouzdana i odgovorna ima profesionalan pristup prema svakom problemu.

Najvažnije joj je zadovoljstvo svakog pacijenta, dobra komunikacija i savršen osmijeh na licu.

Posjeduje dugogodišnje iskustvo u poslovima prodaje i post prodaje s naglaskom na program odnosa sa kupcima. Ima iskustvo u poslovima bookiranja i organiziranja putovanja.

Usavršila se u izradi ponuda, asistenciji i prevođenju u ordinaciji i na terenu. Obavlja poslove komunikacije putem telefona, maila i chata, pismene i usmene komunikacije sa pacijentima iz Italije (call centar). Govori talijanski, njemački i engleski jezik aktivno u govoru i pismu.Bruna Karolyi Sopina, dent. asist., med. sestra, bacc. Radne th., Dipl. Ft.

Andrea Ponka

Rođena u Zagrebu, gdje je završila školu za med. sestre i odradila staž u bolnici sv. Duh u Zagrebu.

Na Zdravstvenom Veleučilištu završila studij i stekla naziv Diplomirani Fizioterapeut. Nakon studija dobila usavršava se na svim stručnim poljima sa pacijentima starije životne dobi, onkološkim pacijentima, osobama i djecom s posebnim potrebama i trudnicama, te u nekoliko liječničkih ordinacija.

Član Hrvatske Komore Medicinskih sestara i Komore Dentalne Medicine gdje sudjeluje na tečajevima i kongresima.

Dugogodišnjim iskustvom na poslovima dentalnog asistenta stekla je bogato iskustvo u kiruškim zahvatima, implantološkoj i dentalno protetskoj terapiji te konzervativnim i parodontološkim zahvatima.

Sporazumjeva se na engleskom jeziku, komunikativna, vesela i uvijek spremna pomoći.