Naslovnica Naslovnica dental centar mimica

Dobrodošli!

 

Besplatan pregled - bez obaveze

Radimo sa svima - djeca mala i "velika", trudnice i mame, svi koji se boje i ne boje (tate), oni koji ne žele danas jer sutra će biti bolje, oni koje su neki odbili, svi koji se teško odluče i oni koje nitko ne shvaća. Mlađi i stariji. Bolesniji i zdraviji. Svi koje boli zub - uvijek!

 

Surađujemo sa stručnjacima...

Zdravi, bijeli zubi san su svih nas.
Zašto bi to imali samo neki?
Sve usluge vezane uz zube možete naći kod nas.

 

Cjelovita briga o vašim zubima...

Kako bi mogli sve obaviti kod nas surađujemo sa kirurzima, ortodontima i parodontolozima.

 

"Ljudska vrsta ima samo jedno uistinu djelotvorno oružje, a to je smijeh. Kad smijeh krene u napad ništa mu ne može odoljeti."

Mark Twain

Ne dozvolite da vam neadekvatna briga o zubima pokvari osmjeh.

 

Korištenje osobnih podataka

ZAŠTITA PODATAKA

Davanje informacija o osobnim podacima je dobrovoljno. Tijekom korištenja naših usluga možda će od vas biti zatraženo da date osobne podatke. Vaši osobni podaci bit će korišteni strogo u suglasnosti sa zakonima o zaštiti podataka koji vrijede u EU. Osobni podaci koriste se u standardnim procedurama u cilju obrađivanja vaših zahtjeva. Obrada i upotreba vaših podataka za konzultacije, reklamna i marketinška istraživanja moguća je samo uz vašu suglasnost.

Ako prilikom davanja podataka unaprijed navedene svrhe date i suglasnost da vaše podatke koriste i druge organizacije u sastavu ili dodatno navedene treće strane, oni mogu biti ustupljeni i tim stranama. Ako ne date svoj pristanak, vaši podaci neće biti ustupljeni nikome. Ordinacija dentalne medicine Maja Mimica na svojim web serverima ne pohranjuje vaše podatke u digitalnom obliku.

Slobodni ste kontaktirati nas putem kontaktnog obrasca i zatražiti uklanjanje vaših osobnih podataka iz naše baze.

AUTORSKA PRAVA

Sva prava pridržana od strane ordinacije dentalne medicine Maja Mimica.

Tekstovi, slike, video snimke, grafički elementi, tonski zapisi, animacije, internet prezentacije podliježu zakonima o autorskim pravima i drugim zakonima o intelektualnoj imovini. Isti se ne smiju kopirati, mijenjati, distribuirati, niti koristiti u drugim Internet prezentacijama. Neke od Internet prezentacija Ordinacije dentalne medicine Maja Mimica mogu sadržati slike koje pripadaju trećim stranama.

GARANCIJE I ODGOVORNOST

Ova Internet prezentaciji i navedene informacije ne podliježu nikakvoj garanciji, navedenoj ili nagoviještenoj, uključujući tu i bilo kakve garancije o komercijalnosti, upotrebljivosti u određenu svrhu, kao ni o zloupotrebi prava trećih strana. Iako se smatra da su podaci dati na ovoj prezentaciji točni, oni mogu sadržavati greške ili netočne podatke.

Ordinacija dentalne medicine Maja Mimica ni u kom slučaju ne snosi odgovornost ni prema kome ni za kakve posebne, indirektne ili naknadne štete vezane za ovaj sadržaj, osim ako nisu izazvane teškim nemarom ili s izričitom namjerom.

Ordinacija dentalne medicine Maja Mimica ne snosi odgovornost za sadržaj Internet prezentacija koje održavaju treće strane i ne priznaje nikakvu odgovornost za putokaze koji vode s ove na druge prezentacije.

REGISTRIRANI ZAŠTIĆENI ZNAKOVI

Ordinaciji dentalne medicine Maja Mimica ima sva autorska prava na zaštićene znakove na ovoj prezentaciji, ako to nije drugačije navedeno, uključujući tu i marke, imena modela, logotipove i ambleme.

LICENCE

Ordinacija dentalne medicine Maja Mimica je željela napraviti inovativnu i informativnu Internet prezentaciju, ali je bez obzira na to potrebno naglasiti da Ordinacija dentalne medicine Maja Mimica mora zaštititi svoju intelektualnu imovinu, uključujući tu patente, registrirane zaštićene znakove i autorska prava. U skladu s time, posjetitelji ove prezentacije ne stječu licencu za korištenje intelektualnog dobra firmi koje čine Ordinaciju dentalne medicine Maje Mimice, kao ni trećih strana predstavljenih na njoj.

Stupanjem na snagu Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka UREDBA (EU) 2016/679 EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka) predstavlja bitan napredak u području zaštite osobnih podataka. Uredba se u cijelosti nalazi na sljedećoj poveznici OPĆA UREDBA EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA (GDPR), a korisna mišljenja i preporuke radne skupine iz članka 29. možete pronaći na MIŠLJENJA I PREPORUKE RADNE SKUPINE IZ ČLANKA 29. (Article 29 Working Party).

Slobodni ste kontaktirati nas putem kontaktnog obrasca i zatražiti uklanjanje vaših osobnih podataka iz naše baze. Naša obveza je učiniti isto i u roku od 15 dana od zaprimanja zahtjeva sve vaše osobne podatke ukloniti iz naše baze te vas sukladno tome i obavjestiti kada je proces završen. Napominjemo, svaki oblik ostavljanja i slanja vaših osobnih podataka na stranicama Ordinacije dentalne medicine Maja Mimica radi se isključivo dobrovoljno od strane vas kao pojedinca koji je pristupio ovim stranicama i nije izvršen niti jedan oblik prisile kod ostavljanja istih.