Naslovnica Naslovnica dental centar mimica

Dobrodošli!

 

Besplatan pregled - bez obaveze

Radimo sa svima - djeca mala i "velika", trudnice i mame, svi koji se boje i ne boje (tate), oni koji ne žele danas jer sutra će biti bolje, oni koje su neki odbili, svi koji se teško odluče i oni koje nitko ne shvaća. Mlađi i stariji. Bolesniji i zdraviji. Svi koje boli zub - uvijek!

 

Surađujemo sa stručnjacima...

Zdravi, bijeli zubi san su svih nas.
Zašto bi to imali samo neki?
Sve usluge vezane uz zube možete naći kod nas.

 

Cjelovita briga o vašim zubima...

Kako bi mogli sve obaviti kod nas surađujemo sa kirurzima, ortodontima i parodontolozima.

 

"Ljudska vrsta ima samo jedno uistinu djelotvorno oružje, a to je smijeh. Kad smijeh krene u napad ništa mu ne može odoljeti."

Mark Twain

Ne dozvolite da vam neadekvatna briga o zubima pokvari osmjeh.

 

Slike radova

Naše slike nisu profesionalne ali ono što je iznimno važno je da realno prikazuju situacije u radu, prije i poslije rekonstrukcije zubnog niza. Slike prikazuju samo radove rađene u našoj ordinaciji.

Slike zuba pokazuju koliko je važno imati zdrave i lijepe zube, napravili smo slike koje prikazuju stvarne situacije prije izrade protetskog nadomjestka, ponekad te slike izgledaju dosta zastrašujuće. Pokušajte zamisliti stvarnu osobu sa slikom prije zahvata i slikom poslije zahvata.

Zdravstvene probleme koje imaju pacijenti sa velikim brojem karijesom zahvaćenih zuba (upale, bolovi, zadah, nemogućnost pravilnog žvakanja, problemi sa probavom ili bolovi u čeljusnom zglobu...) osim što izazivaju probleme sa zubima mogu prouzročiti i velike probleme i poremećaju u cijelom tijelu.

Estetski nedostaci su veliki i u svakodnevnom životu sigurno presudni u mnogim životnim situacijama. Traženje novog zaposlenja, kontakt sa klijentima ili gostima, osmijeh osobi koja nam se sviđa ili možda razgovor sa našim djetetom ili unukom. Bilo koja od tih situacija uz nesređene zube sa odstajalim ispunima, velikim karijesima ILI NEDOSTATKOM zuba neće biti ugodna.

U tim situacijama ljudi obično skrivaju zube, ne smiju se i često djeluju ljuto i namrgođeno te ih i okolina takvima doživljava. Obično su sasvim drugačije osobe, pune topline, vesele i rado bi to podjelile sa drugima.

Velik broj naših pacijenata promjeni svoje držanje, navike pa i karakterne osobine nakon sanacije zuba ili prema potrebi izrade protetskog nadomjestka. Estetska promjena kod pacijenta sa punim zubnim nizom jako je primjetna i na licu jer zubi pune i zatežu usnice i bore postižu mladenačkiji izgled kojem svi težimo.

Neka vas nelagoda, sram i strah ne spriječe da dođete kod nas i popravite svoje zdravlje, promjenite svoj izgled i ponekad karakter.