Naslovnica Naslovnica dental centar mimica

Dobrodošli!

 

Besplatan pregled - bez obaveze

Radimo sa svima - djeca mala i "velika", trudnice i mame, svi koji se boje i ne boje (tate), oni koji ne žele danas jer sutra će biti bolje, oni koje su neki odbili, svi koji se teško odluče i oni koje nitko ne shvaća. Mlađi i stariji. Bolesniji i zdraviji. Svi koje boli zub - uvijek!

 

Surađujemo sa stručnjacima...

Zdravi, bijeli zubi san su svih nas.
Zašto bi to imali samo neki?
Sve usluge vezane uz zube možete naći kod nas.

 

Cjelovita briga o vašim zubima...

Kako bi mogli sve obaviti kod nas surađujemo sa kirurzima, ortodontima i parodontolozima.

 

"Ljudska vrsta ima samo jedno uistinu djelotvorno oružje, a to je smijeh. Kad smijeh krene u napad ništa mu ne može odoljeti."

Mark Twain

Ne dozvolite da vam neadekvatna briga o zubima pokvari osmjeh.

 

Ordinacija


Iskustvo smo stekli dugogodišnjim radom, suradnjom s kolegama i vrhunskim zubotehničkim labaratorijima te mnogobrojnim radovima.

Briga za pacijenta iskazana je u našem svakodnevnom radu jer volimo to što radimo i cilj nam je trajnost naših radova i zadovoljstvo svih naših pacijenata.

Stručnost je prepoznata od velikog broja naših pacijenata i kao takvi smo cijenjeni u svom poslu.

Tradicija radeći od 1998. g., tijekom godina stekli smo veliki broj pacijenata a prostor smo preuređivali zbog potreba pacijenata. Opremljeni smo najsuvremenijim Kavo strojem te najmodernijim dijagnostičim apartatima.

Sigurnost pacijenta za nas je na prvom mjestu. Svaki predmet, koji se koristi za vrijeme stomatološkog zahvata, prolazi proces sterilizacije i dezinfekcije ili je namjenjen za jednokratno korištenje, samo za jednog pacijenta. Težimo očuvanje zdravlja naših pacijenata i osoblja.

Garancija naše kvalitete i kvalitete naših radova je svakako u radovima koje pružamo,stručnosti i materijalima sa kojima radimo. Osposobljeni smo za rad s Nobel Biocare i Straumann implantatima te pacijent dobija certifikat za radove od titana ili cirkona.

Interijer Kako bi prostor bio sukladan i funkcionalan te prilagođen potrebama naših pacijenata i olakšao im boravak kod nas angažirali smo arhitektonski biro Noin arhitekti na čelu sa arhitekticom Nikolinom Ivanović. Odličnim rješenjima njena biroa, ordinacija je prilagođena za sve uzraste tako da imamo dječji kutak, ugodan prostor za boravak pacijenata, omogućen pristup indvalidskim kolicima i ono što je najvažnije dizajn interijera koji bi vrlo lako mogao promjeniti mišljenje o zubnim ordinacijama.

Dizajn Pokušali smo razbiti sve negativne percepcije i stvoriti ugodnu i privlačnu atmosferu.

Ordinacija Nismo ni najveća, ni najpoznatija ordinacija, ali ono po čemu nas pacijenti prepoznaju to je naša briga za pacijenta, kvalitetan i stručan rad te jednak pristup svakom pacijentu osobno.